marți, 24 ianuarie 2012

Ceasuri Juwelis


Brandul Juwelis a fost fondat in inima Europei, Berlin, Germania, o tara cu o bogata istorie in fabricarea ceasurilor.
Ceas Juwelis barbatesc
Toate ceasurile germane Juwelis au fost facute de mesteri pricepuri in ceasuri. Brandul Juwelis prezinta numeroase modele de carcase pentru ceasuri de mana, dar cele mai multe dintre ele exceleaza printr-o forma simpla si design clasic.

Ceasurile germane Juwelis sunt construite pentru a arata ora exacta pentru multi ani fara nici cea mai mica problema. Aceste ceasuri sunt costruite din cele mai bune materiale, acst lucru nefiind echivalent cu un pret de cumparare mare.
Desi ceasurile de mana Juwelis sunt construite in Germania, multe dintre piesele componente sunt aduse din Elvetia (compania ETA) si de la compania Miyota (Citizen)



Pentru a vizualiza catalogul de Ceasuri germane Juwelis vizitati siteul Ceasuri Barbatesti



Garantia ceasurilor germane.

De fiecare data cand un ceas paraseste linia de productie, este verificat pentru acuratete si calitate de ceasornicari specializati, cu ajutorul celor mai noi tehnologii de pe piata.
De aceea, certificatul de garantie asigura o calitate superioara si functionalitate fara repros, a produsului.
Pentru o perioada de 24 luni de la data cumpararii ceasului de mana, orice reparatie necesara este facuta in cel ma scurt timp posibil.
Ceasurile germane Juwelis nu acopera garantia cristalelor, bateriilor sau in cazul in care ceasul a fost deteriorat fizic.


Fotografii ceasuri de mana Juwelis pentru Barbati:

Fotografii ceasuri de mana Juwelis pentru Dame: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu