marți, 24 ianuarie 2012

Ceasuri Perigaum


Ceasurile germane Perigaum nu se va multumi niciodata cu mediocritatea atunci cand sunt vine vorba de materialele folosite la construirea ceasurilor, design si precizia folosita pentru producerea acestor ceasuri de mana.



Pe data de 21 Iulie 1969 Neil Armstrong a devenit prima persoana care a pasit pe Luna, chiar daca acesta nu purta un ceas marca Perigaum. Totusi, cuvintele rostite de acesta, imprimate adanc in istoria omenirii: "Acesta este un pas mic pentru un om, dar un salt gigantic pentru omenire", i-a inspirat semnificativ pe fondatorii ceasurilor germane Perigaum, producand ceasuri de mana ce induce aceeasi semnificatie precum cuvintele lui Neil  Armstrong in acea zi glorioasa.

Filosofia constructiei ceasurilor elegante si de bun gust, cu precizie astronomica, indruma specialistii de la Perigaum sa faca un salt gigantic in fiecare zi.






Preturile ceasurilor germane Perigaum le puteti vizualiza pe siteul Ceasuri Barbatesti Germane


Cele mai sofisticate modele de ceasuri Perigaum sunt produse si asamblate in cantoanele Elvetiei, locul in care dedicatia pentru producerea de ceasuri de mana si ceasuri desteptatoare isi are scrisa istoria.


Ceasurile germane Perigaum vor fi dintotdeauna cunoscute si apreciate de expertii in domeniul ceasornicariei, aceste splendide modele putand fi cumparate la preturi destul de mici pentru calitatea si eleganta acestora.


Modele ceasuri germane barbatesti, Marca Perigaum:

       





Modele ceasuri germane barbatesti, Marca Perigaum: 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu